De 24 urenloop gaat door op 20 en 21 oktober van 20u tot 20u op het Universitair Sportcentrum.

Apolloon is de studentenvereniging die thuis biedt aan de studenten kinesitherapie en LO&Bewegingswetenschappen.
Dit jaar staan wij als bewegingsspecialisten en als dapperste studenten uit Leuven terug aan de startlijn om op te eisen wat van ons is! De overwinning van de 24 urenloop!

Dit jaar gaan we met (L)EKONOMIKA er alles aan doen om onze derde plaats terug te winnen. Dus economisten kom lopen of supporteren en maak kans op fantastische prijzen! We hebben jou nodig! Tot op onze legostand. Legonomika, built for glory!

LBK. Een studentenvereniging. Een vriendengroep. Een familie.
Maar vandaag een onvermoeibaar en oersterk team!
Na onze derde plaats van vorig jaar, gaan we dit jaar opnieuw keihard voor derde plaats!
To infiniTHREE and beyond!

De Vlaamse Technische Kring is de faculteitskring van de burgerlijk ingenieurs en architecten.
De 24 urenloop lag ons altijd nauw aan het hart en zeker na vorig jaar nog eens de overwinning te hebben behaald, zijn wij vastberaden om voor de 2 op een rij te gaan!
We did it last year, let’s do it again!

Wiskunde, fysica en informatica, dat is Wina! De trotse kring der echte wetenschappen. Dit jaar zullen we er weer alles aan doen om Atmosphere opnieuw te verslaan.

De Psychologische Kring wordt 70 jaar. Dus supporter mee voor oma Psycho in het rode T-shirt met nummer 7. Kom gerust eens langs!

Atmosphere is het gezellig team van de vier wetenschapskringen: Bios, Chemika, Geos en Merkator. Zoals ieder jaar proberen we tijdens de 24 urenloop de sfeer erin te houden, veel te lopen en onze rivalen van Wina te verslaan.

Razend als de wind, vonkend als vuur, hard als de aarde en woest als water zal het team van Farmaceutica, Thomas Morus, KLA en Crimen, ook wel 4Speed genoemd, zich verenigen om te strijden (en lopen) tegen de andere kringen! Onze plaats bevindt zich in de top 10!
Jip Jip!

Industria is de kring van de Industrieel Ingenieurs, zij lopen met loopnummer 11.

Oker, de ploeg van de UC Leuven-Limburg (Fusie tussen de KHLeuven, KHLimburg en lerarenopleiding Groep T)! Deze zeer gevarieerde loopploeg bestaat uit 6 kringen! Didactica, de snelle leraren, De Kelten, de economische lopers, Educata, een tweede groep pittige leraren, StEIL onze rappe verplegers/verpleegsters, SocA onze sociale lopers, en Diana, de dappere informatici, chemici en laboranten.

VRG is de oudste kring van Leuven en vertegenwoordigt de rechtenstudenten nu 130 jaar. Als grote kring zijn onze loopresultaten van de voorbije jaren niets om van te stoeffen. Dit jaar willen we dan ook hard ons best doen om terug bovenop te komen!

Politika is de kring van de Politieke en Sociale Wetenschappen. Zij lopen met loopnummer 14.

We run for fun!

Medica! Het is tijd dat wij opkomen voor onszelf.
We zijn de grootste en sterkste kring van Leuven en dit jaar is die derde plaats terug van ons.
Dit jaar geen vernedering.
Dit jaar geen zwaktes.
Dit jaar een Medica dat er staat en een Medica dat gevreesd wordt.
Dit jaar Medica op 3!

PEDAL: PEDAL of 'peda alliantie Leuven' is een kring die de 6 leukste studentenhuizen van Leuven verenigt: Heilige Geestcollege, Regina Mundi Leuven, COPAL & Dondeynehuis!
Hesteria: Hesteria is een studentenclub in Leuven voor en door studenten die afkomstig zijn uit Heist-op-den-Berg en omstreken.

Lerkeveld is de ploeg van de lerkies, de studentenvereniging van de residentie Lerkveld. Ze lopen met loopnummer 18.